Srijemus LaVita Logo

Video

Očistite krvne sudove uz
Srijemuš u kapsulama

Lako konzumiranje bez neugodnog mirisa!

Čiste krv od nagomilanog holesterola, masnoća i otrova. Spriječavaju nastanak infarkta i moždanog, kao i druge oblike trombova. Riješavaju problem visokog krvnog pritiska, ateroskleroze, kao probleme sa proširenim venama.

Zdravlje Vašeg srca
je od sada u vašim rukama!

Uz Srijemuš u kapsulama

Na vrijeme vodite računa o zdravlju vašeg srca koji je i jedini i glavni motor u vašem organizmu. Preventivno, prirodnim proizvodima, održavajte krv i krvne sudove čistim jer na taj način čuvate svoje srce, a i sve ostale organe jer krv hrani sve organe u organizmu i ona mora biti čista i viskozna. Kao što ljekovitosti koje unosimo u krv liječe naše tijelo, tako i otrovi koje unosimo dovode do ozbiljnih bolesti. Zato liječite svoje srce i krvne sudove prirodom koju nam je Bog svima podario.
Srijemus-iz-najcistijih-suma

Prirodan proizvod

iz najčistijih šuma

Kapsule od liofiliziranog srijemuša su punjene isključivo listom i cvijetom srijemuša iz najčistijih šuma koji je liofiliziran (u zamrznutom stanju, na -40℃ je dehidrirana voda iz biljke) Na taj način smo sačuvali sve ljekovitosti ove vrhunske biljke. Nema nikakvih vještačkih dodataka kao kod lijekova ili vještački proizvedenih suplemenata. To potvrđuje i potpuno zelena boja prirodnog praha u providnoj kapsuli, kao i intenzivan miris srijemuša u kapsulama.

Bez vještačkih
dodataka

Sačuvane
sve ljekovitosti

Lako konzumiranje
uz kapsule

Kapsuje od Srijemusa LaVita

Vrhunski rezultati
naših zadovoljnih korisnika

Izuzetno veliki broj zadovoljnih korisnika ukazuju na vrhunske rezultate čišćenja krvnih sudova sa kapsulama od liofiliziranog srijemuša.

Zašto kapsule Srijemuš La Vita?

Lakše konzumiranje bez neugodnog mirisa!

Kapsuje od Srijemusa LaVita

Čisti krv
i krvne sudove

Spriječava
trombove

Spriječava
proširene vene

Tim stručnjaka iz medicine kroz mnogobrojne naučne studije ističe da je biljka srijemuš (divlji bijeli luk) – Allium Ursinum,
vrhunski dragulj našeg podneblja, koja na najefikasnij način čisti krv i krvne sudove od nagomilanih masnoća i otrova
kojima smo svakodnevno izloženi. Na taj način spriječavaju nastanak trombova koji mogu dovesti i do infarkta i
moždanog, spriječavaju nastanak ateroskleroze i probleme sa proširenim venama.
 Posebnim proizvodnim postupkom – liofilizacijom smo sačuvali sve ljekovitosti srijemuša i tu vrhunsku biljku spakovali u
kapsule kako bi se lakše konzumirale i na taj način onemogućili da ostaje neugodan miris srijemuša. Kapsule su punjene
isključivo listom i cvijetom srijemuša bez ikakvih vještačkih dodataka.  Potpuno prirodan proizvod je upakovan u kapsulu
radi što lakše oralne upotrebe. Sada ovu biljku možemo koristiti tokom cijele godine i kada je nema u prirodi i omogućiti
svom organizmu da na potpuno prirodan način, bez ikakvih vještačkih dodataka, preventivno i redovno čistimo krvne
sudove od nagomilanih masnoća i otrova. Srijemuš je biljka koja dokazano na najprirodniji način čisti krvne sudove.

Kako spriječiti smrt od infarkta
ili moždanog udara?

Nažalost u svijetu i kod nas na svakih sat vremena umre jedna osoba zbog problema sa kardiovaskularnim sistemom, kako to zaustaviti? Najnovije naučne studije kardiologa ukazuju da tajna dugovečnog života leži u čistim krvnim sudovima jer se samo na taj način otklanja uzrok bolesti, ne samo kardiovaskularnog sistema, već i mnogih drugih oboljenja. ZAŠTO ČISTITI KRV? Krv hrani sve naše organe u tijelu. Sve ćelije i organi dobijaju dovoljnu količinu kiseonika, ljekovitih sastojaka i hranljivih tvari upravo preko krvi. Sve ono što jedemo vrlo brzo putem organa za varenje stiže u krv i na taj način dospjeva u svaki dio našeg tijela. Kao što ljekovitosti koje unosimo u krv liječe naše tijelo, tako i otrovi koje unosimo (masnoće, pesticidi, teški metali) truju krv i organe u tijelu i dovode do ozbiljnih bolesti. Zato je izuzetno neophodno redovno čistiti krv i obogatiti je ljekovitim vitaminima i mineralima.

Zlatna medalja za efikasnost!

Srijemus LaVita Logo

Kapsule od liofiliziranog srijemuša Srijemuš La Vita su za svoj kvalitet nagrađene
zlatnom medaljom u Rusiji jer efikasno:

Faza #1

Prva-faza
Poslije 1 mjeseca korištenja

Nakon prvog mjeseca korišćenja, pojavljuju se i prvi rezultati. Krvni sudovi se postepeno čiste i nestaju bolovi u nogama, uklanjaju se masnoće na zidovima krvnih sudova u procentu od 20%

Faza #2

Poslije 2 mjeseca korištenja

Nakon drugog mjeseca korišćenja, ljekoviti sastojci srijemuša prodiru dublje u krv i krvne sudove i čiste ih. Vitamin K kojeg srijemup ima u velikim količinama onemogućava zgrušavanje krvi i stvaranje trombova i uklanja masnoću od 40-60%

Faza #3

Poslije 3 mjeseca korištenja

Nakon 3 mjeseca korištenja, moćni alicin u srijemušu koji je najzaslužniji za čišćenje krvih sudova omogućava prohodnost krvi i do 80%. Preporuka je dva puta godišnje 3 do 4 mjeseca preventivno čistiti krvne sudove i na taj način onemogućiti stvaranje trombova koji dovode infarkta ili moždanog udara

Kako kapsule Srijemuš La Vita utiču na povlačenje proširenih vena?

Vene trpe najprije kada je krv masna, pa je i cirkulacija poremećena i onda zidovi krvnih sudove (vene) se šire jer nemaju snagu da guraju krv kroz tijelo i nastaju proširene vene.

Redovnim čišćenjem krvi od nagomilanih masnoća stvara se mnogo bolji viskozitet krvi koja ubrzava cirkulaciju. Kako je sada protok krvi kroz tijelo prohodniji, manje trpe zidovi krvnih sudova i vene se postepeno povlače, nestaju proširene vene. Zato je neophodno redovno čistiti krv. Ujedno zbog dejstva srijemupa kao najjačeg prirodnog antibiotika, spriječava se i upala vena koja dovodi do bolova u nogama.

Treba otklanjati uzrok, a ne posljedicu. Sa jednom kapsulom dnevno vi ćete preventivno čistiti svoje krvne sudove i tako omogućiti sebi dug i kvalitetan život !!!

Kako se koriste kapsule Srijemuš La Vita?

Koristi se jedna kapsula dnevno, najbolje prije jela u bilo koje doba dana. Pakovanje je za cijeli mjesec jer sadrži 30 kapsula. Jedna kapsula mijenja 10 do 15 svježih listova srijemuša što je sasvim dovoljno za uklanjanje masnoća i otrova iz krvnih sudova.

1

Nakon prvog mjeseca upotrebe već se osjećaju rezultati, krvni pritisak ne varira, normalizuje se, a holesterol i
masnoće se čisti i do 20%.

2

Nakon drugog mjeseca korištenja, masnoće se uklanjaju od 50-70%, krv je čistija i viskoznija što omogućava bolju cirkulaciju, vitamini i minerali iz srijemuša jačaju zidove krvnih sudova što smanjuje otok i bol na proširenim venama.

3

Nakon trećeg mjeseca korištenja, krvni sudovi su očišćeni od 80-100%, krv potpuno prirodno i lako cirkuliše kroz organizam, proširene vene i kapilari se postepeno smanjuju.

Preporuka našeg tima ljekara je da se sa našim kapsulama od liofiliziranog srijemuša krvni sudovi preventivno čiste dva puta godišnje  3 do 4 mjeseca, a između da se pravi pauza kako organizam ne bi razvio imunitet na ovu fenomenalnu biljku. Na taj način će naše kapsule redovno čistiti vaše krvne sudove i onemogućiti stvaranje trombova koji dovode do infarkta ili moždanog udara, što će omogućiti i smanjivanje otoka i bolova u proširenim venama, a vremenom i nestajanje već proširenih vena.

SAVJETI LJEKARA:

Saveti-lekara-Srijemus

Poruči Srijemuš u kapsulama!

Dostava je gratis a plaćanje po preuzimanju proizvoda

Srijemus-cene-bih

Ukoliko imate neka pitanja možete nas kontaktirati i na:

(+387) 65 591 337

KONTROLU VRŠI:

Institut za javno zdravlje RS i

Ovlaštena laboratorija Sistem Qualita S

Srijemus LaVita Logo

Branka Ćopića 15, Banja Luka

Poreski identifikacioni broj: 4404876110006

Matični broj firme: 11219829

ž.r. 5620998172473788

Korisnički centar: 065 018 500